Stichting Topjudo Almere

 

10e Topjudotoernooi Almere.

Het 10e Topjudotoernooi Almere zal dit jaar plaats vinden op zondag 26 november 2023. Vanaf 1 september 2023 zal het weer mogelijk zijn om in te schrijven voor het toernooi, door middel van ons eigen inschrijfformulier. De inschrijving sluit, net als andere jaren, zodra we het maximum van 650 deelnemers hebben bereikt.

Ook dit jaar zullen we weer tot en met de leeftijdcategorie -15 jaar met twee ervaringsniveau's werken, om het voor een ieder mogelijk te maken om op zijn of haar eigen niveau te kunnen judoën. Het toernooi is overigens voor alle leeftijden, dus ook de judoka's van de leeftijdscategorie -18 jaar en ouder nodigen wij van harte uit voor het toernooi.

Begin juli hebben de sportscholen, waarvan bij ons het email adres bekend is, een eerste uitnodiging ontvangen zodat ze het toernooi in hun kalender kunnen plaatsen. Verderop deze pagina treft u tevens een uitnodiging aan en de algemene informatie omtrent het toernooi. Per 1 september komt het inschrijfformulier online waarna daadwerkelijk ingeschreven kan worden. Indien uw email adres nog niet bij ons bekend is, of u twijfelt of dit het geval is, neem dan Contact met ons op zodat wij ook u kunnen benaderen met de informatie voor het toernooi. 

Om de bovenstaande flyer voor de 10e Topjudotoernooi te downloaden voor gebruik op de sportschool/vereniging kunt u deze aanklikken dan wel hier downloaden.

Onderaan deze pagina kunt u ter zijner tijd de uitnodiging met algemene informatie vinden omtrent het 9e Topjudotoernooi 2019

Inschrijving Topjudotoernooi 2023 per 1 september open. 

Vanaf 1 september 2023 kunt u hier het inschrijfformulier downloaden voor het 10e Topjudotoernooi op 26 november 2023. Let op, enkel met dit originele formulier kan worden ingeschreven. 

Tevens treft u naast het inschrijfformulier een handleiding aan welke u stap voor stap door de inschrijving heen helpt als ook de wijze van verzending.

 


Download hier (vanaf 1 september 2023) het inschrijfformulier voor het 10e Topjudotoernooi


Download hier (vanaf 1 september 2023) de handleiding van het inschrijfformulier

Uitnodiging en informatie

Uitnodiging / algemene informatie

Algemene informatie omtrent het 10e Topjudo-toernooi Almere kunt via onderstaande link downloaden. Hierin staat de algemene informatie omtrent het 9e Topjudotoernooi Almere. (Leest u voordat u inschrijft ook nog onze privacyverklaring)


Formulier om tijdens de les uit te delen

Onderstaand treft u  een formulier aan om tijdens de les aan de judoka's uit te delen om in te schrijven voor het 10e Topjudotoernooi Almere. Er kan met dit formulier dus niet worden ingeschreven enkel voor eigen gebruik en kenbaar maken toernooi bij de judoka's, iets wat de inschrijving voor de sportschool vergemakkelijktE-mailen