Stichting Topjudo Almere

 


Welkom op de website van Stichting Topjudo Almere

Welkom op de website van Stichting Topjudo Almere. Op deze site zullen wij u op de hoogte houden van de evenementen welke wij als Stichting organiseren dan wel in participeren.


9e Topjudotoernooi geannuleerd!!

Afgelopen jaren hebben wij eind november het Topjudotoernooi Almere georganiseerd. Ook dit jaar waren wij voornemens om dit voor de 9e keer te gaan organiseren. Echter gezien het Covid-19 virus en de maatregelen welke er nog zijn, hebben wij met het bestuur besloten om dit jaar geen Topjudotoernooi Almere te organiseren. Dit besluit hebben we recent genomen en de onlangs de aangekondigde versoepelingen, hebben dit besluit niet doen veranderen.

Wij vinden het als organisatie uiteraard erg spijtig, echter zijn er nog een aantal onzekerheden waar we op korte termijn geen antwoord op hebben. Gezien de reserveringen, voorbereiding, inkoop materialen en alle andere organisatorische zaken welke op dit moment al gedaan moeten worden, kunnen we hier niet op wachten en is annulering van het toernooi een logisch gevolg hiervan.

We vertrouwen erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen jullie in 2021 weer te mogen verwelkomen!


Bestuur Stichting Topjudo Almere

Laatste nieuws

06-01-2020

Retourneren inschrijfgeld

Door omstandigheden is het niet eerder gelukt, echter hebben wij vandaag, 6 januari 2020, de sportscholen welke tijdig hun judoka's hebben afgemeld (vóór de lijst met weeg- en aanvangstijden) als ook de...   Meer


31-08-2019

Matsuru partner Topjudotoernooi Almere

Met gepaste trots kunnen wij aangeven dat Matsuru voor de komende jaren onze vaste partner zullen zijn op het Topjudotoernooi Almere. Dit houdt in dat zij in ieder geval met een stand met budo artikelen op ons...   Meer


31-08-2019

Matsponsoren ClimaTech, Medexs, 4All Beveiliging, QualityProfs, Audit Ready en Dobsolutions

Met gepaste trots kondigen wij onze eerste zes matsponsoren voor het 8e topjudotoernooi aan, te weten ClimaTech, Medexs, 4All Beveiliging, QualityProfs, Audit Ready en Dobsolutions. Zij zijn bereid gevonden om...   Meer


07-06-2018

Privacyverklaring Stichting Topjudo Almere

In de bijlage en onder het tabblad "privacyverklaring" is de privacyverklaring van Stichting Topjudo Almere toegevoegd. Leest u deze verklaring goed door alvorens u zich aanmeldt als vrijwilliger of inschrijft...   Meer
 

Youth Games 2020

Stichting Topjudo Almere is door Stichting Partnersteden Almere gevraagd om te participeren in de Youth Games. De jeugdspelen bestaan uit de disciplines atletiek, badminton, basketbal, dans, judo, roeien, tennis, zwemmen, handbal, triatlon en golf. Deze Jeugdspelen worden elk jaar door één van de partner steden georganiseerd. 

Vanwege de convid-19 gaan de International Youth Games Rendsburg 2020 niet door! Het is buitengewoon spijtig maar een begrijpelijke beslissing van Rendsburg. Hoe het virus zich gaat ontwikkelen is te onzeker.


Sponsoring Topjudotoernooi 2020

Het organiseren van een evenement voor circa 650 judoka's breng uiteraard kosten met zich mee. Deze kosten worden deels gedragen door sponsoren. Op deze wijze kunnen wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk houden en rekenen wij geen entreegeld voor het publiek. Op deze manier willen een ieder de mogelijkheid bieden om aan ons toernooi deel te nemen en hier ook als toeschouwer van te kunnen genieten.

Indien u het judo in het algemeen, of ons als Stichting Topjudo Almere, een warm hart toedraagt en bent u in de gelegenheid om ons financieel te ondersteunen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Zie menu "Sponsoren" voor meer informatie en de mogelijkheden.

Deelnemende Sportscholen 2019

Via onderstaande link kunt u begin oktober het overzicht raadplegen met sportscholen welke deelnemen aan het 8e Topjudotoernooi Almere. 

Klik hier om de deelnemende sportscholen te raadplegen.

Om u als vrijwilliger aan te melden of meer informatie hierover kunt u hier vinden..

Meer informatie wilt omtrent het sponseren van het toernooi kunt u hier vinden.

Om direct met ons contact op te nemen klikt u hier


688641
E-mailen