Stichting Topjudo Almere

 

Sponseren van Stichting Topjudo Almere

Het organiseren van een Het organiseren van een evenement voor circa 650 judoka's breng uiteraard kosten met zich mee. Deze kosten worden deels gedragen door sponsoren. Op deze wijze kunnen wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk houden en rekenen wij geen entreegeld voor het publiek. Op deze manier willen een ieder de mogelijkheid bieden om aan ons toernooi deel te nemen en hier ook als toeschouwer van te kunnen genieten.

Indien u het judo in het algemeen, of ons als Stichting Topjudo Almere, een warm hart toedraagt en bent u in de gelegenheid om ons financieel te ondersteunen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Er zijn diverse manieren van sponseren zoals hieronder staat aangegeven.

Partner Topjudo Almere

Wij zijn verheugt te kunnen vermelden dat Matsuru voor de komende jaren onze vaste partner zal zijn voor het Topjudotoernooi Almere. Met deze samenwerking hebben wij een goede partner in huis om een Top judotoernooi neer te zetten. Zij zullen dan ook tijdens ons toernooi een stand plaatsen waar diverse budo gerelateerde zaken te koop zullen zijn. Daarnaast ondersteunen zij ons onder andere in de leverantie van prijzen, herinneringen, aandenken vrijwilligers enz.

Het begin van een wereldwijd vechtsport merk: MATSURU.

Begin jaren zestig wordt één van de eerste kledingstukken van Rucanor op de markt gebracht. Dit werd genoemd: Het Judopak Standaard. Rucanor neemt de Oosterse vechtsporten vervolgens op onder de naam Matsuru en verwerft een wereldnaam in verschillende vechtsporten.

Het merk Matsuru werd gescheiden van Rucanor wanneer de huidige directeur J.A.J. van Rijswijk ruim 40 jaar geleden besloot om het merk Matsuru over te nemen en voor zich zelf te beginnen. Het bedrijf heette toen Budosport International B.V., maar al snel werd dit binnen enkele jaren veranderd naar Matsuru B.V. Na meer dan 40 jaar heeft Matsuru zich wereldwijd gevestigd met zijn brede vechtsport assortiment. 

Voor elk budo- en vechtsport levert Matsuru hoogwaardig kwaliteit en hebben zij prijstechnisch zeer goede producten klaar staan voor u. 

MATSURU “Een teken van kracht & kwaliteit”

Hoofdsponsor: SportsLink

SportsLink. Connecting the world of sports

Veel talentvolle sporters bereiken op dit moment door een gebrek aan het juiste netwerk en financiële middelen nooit hun maximale potentie, waardoor een groot deel hun droom op een professionele sportcarrière vroegtijdig moet opgeven. Aan de andere kant is het voor bedrijven moeilijk om sporttalent te ontdekken en aan zich te binden, omdat veel sporters online slecht vindbaar zijn. De oplossing: SportsLink.

SportsLink is hét online platform waarop sporters, experts en bedrijven een uitgebreid profiel kunnen aanmaken om zichzelf online te profileren in de sportwereld, hun netwerk te vergroten, kennis te delen en commerciële samenwerkingen (sponsoring) te starten. SportsLink brengt hiermee de totale sportwereld met elkaar in verbinding.

Gebruiksvriendelijke tijdlijn
Op SportsLink hebben gebruikers de mogelijkheid om per sport specifieke data aan hun profiel toe te voegen, zoals trackrecords, statistieken en sponsorships. Daarnaast kunnen zij verschillende typen content delen in een gebruiksvriendelijke tijdlijn en krijgen ze insights in hun profiel performance. SportsLink gaat vervolgens zelfs een stap verder door op basis van de data op de gebruikersprofielen relevante connecties en content voor te stellen.

Join us!
Maak gratis jouw profiel aan op www.sports.link, connect met alle sporters, experts en bedrijven op het platform en vergroot zo jouw netwerk in de sportwereld!

SPORTSLINKLAUNCHVIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=AinxeqPgq4g&t=4s&ab_channel=SportsLink

Soorten sponsors

Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor van ons toernooi gaat u bij voorkeur een tweejarige verbintenis aan voor een vooraf vastgesteld bedrag. Hiervoor wordt u benoemd op onze website als ook onze Facebookpagina, vermelding op het evenement, 2 sponsorborden naast de mat, uw naam op de medaillelinten. Ook andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. 

Indien u hier meer informatie over wenst kunt u met ons  Contact opnemen

Matsponsor

Als matsponsor van ons toernooi wordt er voor een vooraf vastgesteld bedrag een mat vernoemd naar uw naam of bedrijf. Hiervoor krijg u naast vermelding op onze site en Facebookpagina tevens 2 sponsorborden naast de mat voor de herkenbaarheid.

Ook hiervoor geldt dat u voor meer informatie Contact met ons op kunt nemen.

Overige manieren

Indien u andere mogelijkheden heeft om ons bij te staan in ondersteuning van ons toernooi, dan houden wij ons aanbevolen voor uw suggesties.

Neemt u Contact op om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Matsponsoren 2022

Voor het 9e Topjudotoernooi Almere zijn wij nog op zoek naar sponsoren, waaronder ook matsponsoren. Wilt u de komende editie op 27 november 2022 steunen en uw naam aan een van de matten verbinden? Neem dan contact met ons op. 


Mat 1

Mat 2Stoffering van der Horst

Stoffering van der Horst kan u, door jarenlange ervaring, adviseren op het gebied van complete woningstoffering. Een uitgebreid assortiment voor de vloeren, ramen, buiten zonwering en accessoires kunt u vinden in onze showroom, waar u van harte welkom bent. Ook op locatie kunnen wij u advies op maat geven om uw wensen zo optimaal mogelijk te realiseren. Voor een persoonlijk advies, keus en kwaliteit, kan u terecht in onze showroom tijdens de openingstijden en werken wij op afspraak, zowel overdag als in de avond.

Audit Ready

De diensten van Audit Ready zorgen ervoor dat alle audit processen in uw organisatie gestructureerd worden. Onze professionals hebben ieder een eigen expertise, van financiële audits tot IT audits. Deze worden bij ons van A tot Z geregeld.

Mat 3

Mat 4Dobsolutions

Heeft u een vraag of een situatie waar u een oplossing voor nodig heeft? Dobsolutions levert een oplossing. Software development, website development, uitwerken van een passende oplossing of project participatie. Oplossingen op maat,  website ontwikkeling, ondersteuning bij projecten of tijdelijk een extra kracht

AllforZ

‘AllforZ voert zelfstandig zeer uiteenlopende (onderhouds-)werkzaamheden uit aan technische (klimaat-)installaties. Met onze ervaring zijn wij in staat om de downtime van uw installaties, bij de uitvoer van bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden, tot een minimum te beperken. Door goed naar u te luisteren, uw wensen te respecteren en alle verwachtingen helder te hebben zijn wij in staat om u te voorzien van het beste onderhoud en de meest efficiënte aanpak.
Met onze aanpak bent u altijd verzekerd van goed onderhouden en correct functionerende installaties.’

Mat 5

Mat 6Yxion

Bij Yxion hebben we een passie en drive om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren. Wij realiseren dit door GMP-, GDP- en GLP-gerelateerde diensten aan te bieden bij farmaceutische, medical devices en hoogwaardige voedingsmiddelenbedrijven binnen Europa.

Huisartsenpraktijk "de Waterlelie" 

Huisartsenpraktijk de Waterlelie is een huisartsenpraktijk waar met liefde en enthousiasme de huisartsgeneeskunde in de volle breedte uitgevoerd wordt door een ervaren, gemotiveerd en vooruitstrevend team. Waar persoonlijke benadering, professionaliteit, betrokkenheid en vertrouwen de vier pilaren van onze manier van zorg verlenen vertegenwoordigen.

Mat 7

Mat 8Nog beschikbaar

Bedrijfstekst

Nog beschikbaar

Bedrijfstekst


Overige Sponsoren 2022 

Komt hier uw naam te staan?

E-mailen