Stichting Topjudo Almere

 


Welkom op de website van Stichting Topjudo Almere

Welkom op de website van Stichting Topjudo Almere. Op deze site zullen wij u op de hoogte houden van de evenementen welke wij als Stichting organiseren dan wel in participeren.

10e Topjudotoernooi 26 november 2023

Afgelopen jaren hebben wij eind november het Topjudotoernooi Almere georganiseerd. Helaas als gevolg van de corona pandemie zijn wij genoodzaakt geweest om zowel in 2020 als in 2021 geen toernooi te organiseren. 

Dit jaar zal, net als de voorgaande edities, het toernooi op de laatste zondag van november plaats vinden, te weten zondag 26 november 2023.

De komende maanden zullen wij jullie op de hoogte houden over de inschrijving en andere zaken. hou onze site dus in de gaten!

Bestuur Stichting Topjudo Almere

SportsLink nieuwe hoofdsponsor Topjudotoernooi Almere

Met gepaste trots kondigen wij onze nieuwe hoofdsponsor aan: SportsLink


SportsLink is hét online platform waarop sporters, experts en bedrijven een uitgebreid profiel kunnen aanmaken om zichzelf online te profileren in de sportwereld, hun netwerk te vergroten, kennis te delen en commerciële samenwerkingen (sponsoring) te starten. SportsLink brengt hiermee de totale sportwereld met elkaar in verbinding.

Meer info onder sponsoren 
Youth Games 2022

Stichting Topjudo Almere is door Stichting Partnersteden Almere gevraagd om te participeren in de Youth Games. De jeugdspelen bestaan uit de disciplines atletiek, badminton, basketbal, dans, judo, roeien, tennis, zwemmen, handbal, triatlon en golf. Deze Jeugdspelen worden elk jaar door één van de partner steden georganiseerd. 

Vanwege de covid-19 gaan de International Youth Games Rendsburg 2020 niet door! Het is buitengewoon spijtig maar een begrijpelijke beslissing van Rendsburg. Hoe het virus zich gaat ontwikkelen is te onzeker.

Sponsoring Topjudotoernooi 2022

Het organiseren van een evenement voor circa 650 judoka's breng uiteraard kosten met zich mee. Deze kosten worden deels gedragen door sponsoren. Op deze wijze kunnen wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk houden en rekenen wij geen entreegeld voor het publiek. Op deze manier willen een ieder de mogelijkheid bieden om aan ons toernooi deel te nemen en hier ook als toeschouwer van te kunnen genieten.

Indien u het judo in het algemeen, of ons als Stichting Topjudo Almere, een warm hart toedraagt en bent u in de gelegenheid om ons financieel te ondersteunen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Zie menu "Sponsoren" voor meer informatie en de mogelijkheden.

Meer informatie omtrent het 9e Topjudotoernooi kunt u in de loop van de komende maanden vinden door op onderstaande flyer te klikken


 


E-mailen