Stichting Topjudo Almere

 


Welkom op de website van Stichting Topjudo Almere

Welkom op de website van Stichting Topjudo Almere. Op deze site zullen wij u op de hoogte houden van de evenementen welke wij als Stichting organiseren dan wel in participeren.

Laatste nieuws


Terug naar overzicht

06-01-2020

Retourneren inschrijfgeld

Door omstandigheden is het niet eerder gelukt, echter hebben wij vandaag, 6 januari 2020, de sportscholen welke tijdig hun judoka's hebben afgemeld (vóór de lijst met weeg- en aanvangstijden) als ook de sportscholen waarvan wij een judoka niet hebben kunnen plaatsen, hun te veel betaalde inschrijfgeld geretourneerd.Terug naar overzicht


 

Youth Games 2020

Stichting Topjudo Almere is door Stichting Partnersteden Almere gevraagd om te participeren in de Youth Games. De jeugdspelen bestaan uit de disciplines atletiek, badminton, basketbal, dans, judo, roeien, tennis, zwemmen, handbal, triatlon en golf. Deze Jeugdspelen worden elk jaar door één van de partner steden georganiseerd. 

Vanwege de convid-19 gaan de International Youth Games Rendsburg 2020 niet door! Het is buitengewoon spijtig maar een begrijpelijke beslissing van Rendsburg. Hoe het virus zich gaat ontwikkelen is te onzeker.


Sponsoring Topjudotoernooi 2020

Het organiseren van een evenement voor circa 650 judoka's breng uiteraard kosten met zich mee. Deze kosten worden deels gedragen door sponsoren. Op deze wijze kunnen wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk houden en rekenen wij geen entreegeld voor het publiek. Op deze manier willen een ieder de mogelijkheid bieden om aan ons toernooi deel te nemen en hier ook als toeschouwer van te kunnen genieten.

Indien u het judo in het algemeen, of ons als Stichting Topjudo Almere, een warm hart toedraagt en bent u in de gelegenheid om ons financieel te ondersteunen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Zie menu "Sponsoren" voor meer informatie en de mogelijkheden.

Deelnemende Sportscholen 2019

Via onderstaande link kunt u begin oktober het overzicht raadplegen met sportscholen welke deelnemen aan het 8e Topjudotoernooi Almere. 

Klik hier om de deelnemende sportscholen te raadplegen.


543992
E-mailen