Stichting Topjudo Almere

 

Sponseren van Stichting Topjudo Almere

Het organiseren van een Het organiseren van een evenement voor circa 650 judoka's breng uiteraard kosten met zich mee. Deze kosten worden deels gedragen door sponsoren. Op deze wijze kunnen wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk houden en rekenen wij geen entreegeld voor het publiek. Op deze manier willen een ieder de mogelijkheid bieden om aan ons toernooi deel te nemen en hier ook als toeschouwer van te kunnen genieten.

Indien u het judo in het algemeen, of ons als Stichting Topjudo Almere, een warm hart toedraagt en bent u in de gelegenheid om ons financieel te ondersteunen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Er zijn diverse manieren van sponseren zoals hieronder staat aangegeven.

Partner Topjudo Almere

Wij zijn verheugt te kunnen vermelden dat Matsuru voor de komende jaren onze vaste partner zal zijn voor het Topjudotoernooi Almere. Met deze samenwerking hebben wij een goede partner in huis om een Top judotoernooi neer te zetten. Zij zullen dan ook tijdens ons toernooi een stand plaatsen waar diverse budo gerelateerde zaken te koop zullen zijn. Daarnaast ondersteunen zij ons onder andere in de leverantie van prijzen, herinneringen, aandenken vrijwilligers enz.

Het begin van een wereldwijd vechtsport merk: MATSURU.

Begin jaren zestig wordt één van de eerste kledingstukken van Rucanor op de markt gebracht. Dit werd genoemd: Het Judopak Standaard. Rucanor neemt de Oosterse vechtsporten vervolgens op onder de naam Matsuru en verwerft een wereldnaam in verschillende vechtsporten.

Het merk Matsuru werd gescheiden van Rucanor wanneer de huidige directeur J.A.J. van Rijswijk ruim 40 jaar geleden besloot om het merk Matsuru over te nemen en voor zich zelf te beginnen. Het bedrijf heette toen Budosport International B.V., maar al snel werd dit binnen enkele jaren veranderd naar Matsuru B.V. Na meer dan 40 jaar heeft Matsuru zich wereldwijd gevestigd met zijn brede vechtsport assortiment. 

Voor elk budo- en vechtsport levert Matsuru hoogwaardig kwaliteit en hebben zij prijstechnisch zeer goede producten klaar staan voor u. 

MATSURU “Een teken van kracht & kwaliteit”

Soorten sponsors

Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor van ons toernooi gaat u bij voorkeur een tweejarige verbintenis aan voor een vooraf vastgesteld bedrag. Hiervoor wordt u benoemd op onze website als ook onze Facebookpagina, vermelding op het evenement, 2 sponsorborden naast de mat, uw naam op de medaillelinten. Ook andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. 

Indien u hier meer informatie over wenst kunt u met ons  Contact opnemen

Matsponsor

Als matsponsor van ons toernooi wordt er voor een vooraf vastgesteld bedrag een mat vernoemd naar uw naam of bedrijf. Hiervoor krijg u naast vermelding op onze site en Facebookpagina tevens 2 sponsorborden naast de mat voor de herkenbaarheid.

Ook hiervoor geldt dat u voor meer informatie Contact met ons op kunt nemen.

Overige manieren

Indien u andere mogelijkheden heeft om ons bij te staan in ondersteuning van ons toernooi, dan houden wij ons aanbevolen voor uw suggesties.

Neemt u Contact op om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Matsponsoren 2022

Voor het 9e Topjudotoernooi Almere zijn wij nog op zoek naar sponsoren, waaronder ook matsponsoren. Wilt u de komende editie op 27 november 2022 steunen en uw naam aan een van de matten verbinden? Neem dan contact met ons op. 


Mat 1

Mat 2Climatech

ClimaTech bv is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van cleanrooms. Of u nu werkzaam bent in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie, elektronica of levens-middelen produceert, ClimaTech biedt een complete, schone omgeving voor elk productieproces.

Medexs

Medexs biedt een totaaloplossing op het gebied van de afwerking en inrichting van operatiekamers, cleanrooms, sanitaire cellen, laboratoria, apotheken, zorginstellingen en andere geclassificeerde (schone) ruimten

Mat 3

Mat 44 All Beveiliging

4All Beveiliging levert en installeert elektronische alarmsystemen, (IP) camerasystemen, telefonie, datanetwerken en toegangscontrole voor zowel particulieren als bedrijven. Als VEB erkend beveiligingsbedrijf geven wij U een volledig beveiligingsadvies op maat

QualityProfs

QualityProfs is de onmisbare outsourcings-partner voor elke organisatie die kampt met (regelmatige) bezettings-problemen van receptie of backoffice. Wij garanderen dat bezetting en functioneren van uw receptie continue gewaarborgd is. Op tijdelijke basis, in ad hoc situaties of juist structureel.

Mat 5

Mat 6Audit Ready

Audit Ready heeft passie voor het uitvoeren en voorbereiden van audits en het leveren en ondersteunen van internal auditdiensten. Dit doen zij door middel van innovatieve oplossingen.

Dobsolutions

Heeft u een vraag of een situatie waar u een oplossing voor nodig heeft? Dobsolutions levert een oplossing op maat voor software development, website development, uitwerken van een passende oplossing of project participatie.

Mat 7

Mat 8Komt uw logo en bedrijfsnaam hier te staan?

Komt uw logo en bedrijfsnaam hier te staan?

Overige Sponsoren 2022 

Komt hier uw naam te staan?

E-mailen