Stichting Topjudo Almere

Vrijwilligers


De Stichting Topjudo Almere zoekt vrijwilligers die de judosport in Almere een warm hart toedragen. Dit toernooi is TOP omdat het een groot bereik heeft. Voor wedstrijdjudoka’s en breedtesporters, Nationaal en Internationaal. Iedere judoka wordt ingedeeld op zijn of haar eigen niveau. Wij verwachten 600 deelnemers,1500 bezoekers en hebben meer dan 75 vrijwilligers nodig waaronder een aantal coördinatoren voor onder meer de volgende taakgroepen:


  • Zaalopbouw en mattenploeg
  • Catering
  • Ontvangst
  • Zaalwacht
  • Tafeljury
  • Weegploeg
  • EHBO (met diploma)
  • Anders (door uzelf te bedenken)


Wij zorgen ervoor dat alle vrijwilligers vooraf goed zijn voorbereid op zijn of haar taak of taken door een goede begeleiding en voorlichting. Het moet voor iedereen een grandioze en plezierige dag worden.Elke groep krijgt een eigen coördinator toegewezen die u als vrijwilliger voorbereid op uw taak. Eventuele problemen worden door de coördinator opgelost in goede samenwerking met de toernooiorganisatie. Instructies worden zoveel mogelijk vooraf gegeven, om op de dag zelf rust te creëren. Na afloop zal er een evaluatie plaatsvinden om er achter te komen waar de eventuele verbeterpunten zitten zodat we daaraan kunnen werken. Een lunch en consumpties voor alle vrijwilligers worden op de Toernooidag door ons verzorgd. Meldt u dus snel aan om samen een TOP judotoernooi te verzorgen.

Indien u meer informatie wenst omtrent voordat u zich aanmeld als vrijwilliger, kunt u contact met ons opnemen via info@topjudoalmere.nl

Aanmelden als vrijwilliger

Klik op de afbeelding om u direct als vrijwilliger aan te melden (lees voordat u zich aanmeld ook onze privacyverklaring)

SportsLink: Hoofdsponsor Topjudotoernooi Almere

Activiteiten Topjudo Almere


Inschrijven 10e Topjudotoernooi Almere


Start: 01-09-2023
Einde: 31-10-2023


Vanaf 1 september kan er worden ingeschreven voor het 10e Topjudotoernooi Almere. De inschrijving sluit uiterlijk op 31 oktober 2023 of zoveel eerder als het maximum aantal van 650 deelnemers is bereikt.


10e Topjudotoernooi Almere


Datum: 26-11-2023